Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wenst uw meer informatie. Neem vrijblijvend contact op!

N

Flexibel

N

Persoonlijk

N

Vakkundig

N

Full-service concept

Bekisting inspectie

Heeft u een bekisting en is er een inspectie nodig? Dan bent u bij TCA Vogels aan het juiste adres. Wij zijn een technisch ingenieursbureau en weten alles van tijdelijke hulpconstructies die soms nodig zijn bij de bouw of het onderhoud van gebouwen. Ook kunnen wij deze constructies komen inspecteren indien dit nodig is.

Bekisting inspectie in verschillende fases

Er kunnen verschillende momenten zijn dat een inspectie van uw bekisting noodzakelijk is. Dit begint altijd tijdens het bouwproces. Er moet dan tijdig worden geïnspecteerd met betrekking tot:

  • Valgevaar;
  • Sterkte;
  • Stabiliteit.

De inspectie van de bekisting wordt bij TCA Vogels gedaan aan de hand van de tekeningen en uitgangspunten. Ook wanneer de hulpconstructie gereed is en wordt gebruikt, is het belangrijk deze tijdig te inspecteren. Dat is zeker het geval na iedere verplaatsing, wijziging of uitbreiding. Tijdens de inspectie wordt gekeken of de constructie nog altijd stabiel en sterk is. Ook wordt onderzocht of er voldoende voorzieningen zijn genomen tegen valgevaar. U weet dan zeker dat u de bekisting op een veilige manier kunt gebruiken.

Ontwerp van een bekisting

Wij weten alles van bekistingen en kunnen deze dan ook niet alleen inspecteren, maar ook zelf ontwerpen. Wij ontwerpen een bekisting die aan alle stabiliteitscriteria voldoet. U bent er dan zeker van dat de bekisting veilig en stabiel. Is. U kunt ons inschakelen voor het ontwerp of de inspectie van een bekisting door te bellen naar 0492-664004.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht