Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wenst uw meer informatie. Neem vrijblijvend contact op!

N

Flexibel

N

Persoonlijk

N

Vakkundig

N

Full-service concept

Bekisting tekening

Voor een stevige en stabiele bekisting is een goede tekening noodzakelijk. Deze kan TCA Vogels, het technisch ingenieursbureau uit Helmond, voor u maken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van tijdelijke hulpconstructies die nodig zijn tijdens de bouw of onderhoud aan objecten (gebouwen, kunstwerken, etc). Ook kunt u ons inschakelen voor inspecties en adviezen.

Stevige en stabiele bekisting volgens tekening van TCA Vogels

Een bekisting is een vorm of mal die wordt gebruikt als er beton moet worden gestort. De bekisting is de begrenzing voor het beton. Het beton wordt vloeibaar gestort in de bekisting en moet daarna uitharden, wat enkele uren, maar ook maanden kan duren. Wij bij TCA Vogels ontwerpen een geschikte bekisting en maken een tekening en berekeningen om een juist ontwerp te maken. Hierbij houden wij altijd rekening met de stabiliteitscriteria, vervormingscriteria en oppervlakte eisen. U weet zo zeker dat u altijd veilig en stabiel kunt staan op de bekisting en dat gevaarlijke situaties worden voorkomen.

Eerdere projecten

Wij hebben meerdere bekisting projecten uitgevoerd, waarbij wij vaak ook een tekening maakte voor een optimaal ontwerp. Zo hebben wij onder andere een bekisting ontworpen voor:

  • West Randweg in Amsterdam;
  • Brug Zuidkade A4 tussen Delft en Schiedam.
  • Brug stroomkanaal in Lemmer;
  • Colorado viaduct op de Maasvlakte.

U kunt ook van sommige van deze projecten foto’s bekijken om het eindresultaat te zien. Schakel onze expertise in om u te helpen bij het maken van een tekening voor een bekisting. U kunt een afspraak met ons maken via 0492-664004.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht