Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wenst uw meer informatie. Neem vrijblijvend contact op!

N

Flexibel

N

Persoonlijk

N

Vakkundig

N

Full-service concept

Tijdelijke constructies evenementen

De beste tijdelijke constructies voor evenementen laat u uitvoeren door TCA Vogels. Wij zijn een technisch adviesbureau dat altijd zoek is naar nieuwe inzichten en mogelijkheden binnen ons vakgebied. Wij worden vaak betrokken bij het aanscherpen van productentoepassingen aan de nieuwe regelgeving. Naast de bouw en onderhoud aan gebouwen met tijdelijke constructies, worden wij ook vaak door bedrijven gevraagd voor advies over bestaande constructies. Ook op dit vlak kunt u op de kennis van TCA Vogels rekenen.

Voor tijdelijke constructies bij grote evenementen schakelt u een professional in

Bij grote evenementen wilt toch niet het risico lopen dat uw bouwconstructie omvalt of kapot gaat? Speciale criteria zijn hiervoor opgesteld om rampen in een grote mensenmassa te kunnen voorkomen. Om hulpconstructies zo efficiënt en veilig mogelijk te ontwerpen, rekening houdend met alle veiligheidscriteria, kiest u voor TCA Vogels. Wij hebben alle kennis in huis die nodig is om stevige tijdelijke constructies voor evenementen te ontwerpen. Na de bouw keuren we de constructie nogmaals om zeker te zijn dat alles in orde is. Flexibiliteit en snelheid staat hier bij TCA Vogels centraal.


Bel ons


Bent u binnenkort verantwoordelijk voor de opbouw van een groot evenement? En wilt u qua veiligheid het zekere voor het onzekere nemen? Heel verstandig! Schakel de hulp van een professional in en bel ons op het telefoonnummer 0492-664004 voor meer informatie.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht